Αποτρίχωση

Αποτρίχωση Με Κερί – Μέλι

Αποτρίχωση Με Κερί – Μέλι

Γίνεται κάτω από αυστηρούς κανόνες υγιεινής, από αισθητικούς, πτυχιούχους, που γνωρίζουν όλες τις τεχνικές αποτρίχωσης, την ανατομία και την ιδιαιτερότητα της κάθε επιδερμίδας. Για την προσωρινή απομάκρυνση της τριχοφυΐας από περιοχές (πόδια, μπικίνι, μασχάλες), κατάλληλη είναι η αποτρίχωση με κερί από φυσικά υλικά. Μετά την αποτρίχωση απλώνεται στην επιδερμίδα γαλάκτωμα ή λάδι με αντισηπτικές και θρεπτικές ιδιότητες.
Κλείστε Ραντεβού
Ριζική Αποτρίχωση Ηλεκτρόλυσης Apilus

Ριζική Αποτρίχωση Ηλεκτρόλυσης Apilus

Εύκολη και ανώδυνη ριζική αποτρίχωση που ενδείκνυται για μικρές περιοχές του προσώπου. Η αποτρίχωση γίνεται τρίχα-τρίχα και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και τριχοφυΐας (ιδιαίτερα για ξανθιές τρίχες). Προσφέρει εγγυημένα και μόνιμα αποτελέσματα.

Το Apilus είναι μια συσκευή ηλεκτρικής αποτρίχωσης που συνδυάζει τη κλασσική μέθοδο της ριζικής αποτρίχωσης με τεχνολογική καινοτομία. Καταστρέφει μόνιμα το θύλακα της τρίχας μέσω μια λεπτής βελόνας που διοχετεύει ρεύμα σε αυτόν. Τα ειδικά του προγράμματα μας επιτρέπουν να εξατομικεύουμε τις ρυθμίσεις της θεραπείας ανάλογα με το σημείο που θέλουμε να δουλέψουμε (πχ. άνω χείλος, πιγούνι, φρύδια κτλ.) και την τραχύτητα της τριχοφυΐας (αν είναι σκληρή ή χνούδι). Το Apilus σε κάθε επίπεδο σας προσφέρει μία τεράστια παλέτα μεθόδων και λύσεων για κάθε μορφή τριχοφυΐας.

Κλείστε Ραντεβού
Φωτοαποτρίχωση IPL (4ης Γενιάς)

Φωτοαποτρίχωση IPL (4ης Γενιάς)

Είναι μία από τις λίγες μεθόδους αποτρίχωσης που δεν προκαλεί κανένα πόνο. Η τεχνολογία του I.P.L. (Intense Pulsed Light ) αποτελεί μια μέθοδο αποτρίχωσης που βασίζεται στην μείωση των τριχικών θυλάκων. Στη ουσία παγώνει τα αιμοφόρα και τα τριχοειδή αγγεία με αποτέλεσμα να καθυστερείται η επανεμφάνιση της τρίχας μέχρι την τελική καταστροφή του θύλακα. Αυτό επιτυγχάνεται διοχετεύοντας παλμική ενέργεια με τη μορφή φιλτραρισμένης φωτεινής ενέργειας που απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη της τρίχας, μετατρέπεται σε θερμική ενέργεια και δια μέσω αυτής φθάνει στο θύλακα. Συνήθως επιλέγεται από ανθρώπους που δεν αντιμετωπίζουν έντονη τριχοφυΐα και σταδιακά επιθυμούν να απομακρύνουν και όση έχουν, μιας που το IPL συνιστά έναν από τους πιο οικονομικούς τρόπους απομάκρυνσης της τρίχας. Ο αριθμός των συνεδριών προσαρμόζεται ανάλογα με τη μορφή της τρίχας.

Κλείστε Ραντεβού
Αποτρίχωση Με Διοδικό Laser

Αποτρίχωση Με Διοδικό Laser

Το laser αποτρίχωσης  3ης γενιάς δρά σε τρία διαφορετικά μήκη κύματος.
Η αποτρίχωση με Διοδικό Laser αποτελεί αποδεδειγμένα μια από τις ασφαλέστερες μεθόδους για γρήγορη και μόνιμη απαλλαγή από τη τριχοφυΐα. Ο τρόπος που είναι σχεδιασμένη αυτή η τεχνολογία επιτρέπει να ανταποκρίνεται καλά σε όλους τους τύπους δέρματος σε οποιαδήποτε περίοδο, ακόμη και σε μελαχρινές επιδερμίδες σε περιόδους ηλιοφάνειας. Αυτό μας επιτρέπει να συνεχίζουμε την αποτρίχωση και το καλοκαίρι. Ενδείκνυται επίσης σε λεπτές και χοντρές τρίχες, καθώς και σε όλες τις περιοχές του σώματος. Ειδικά σε περιοχές όπου οι τρίχες είναι αρκετά σκούρες και οι θύλακες έχουν μεγάλο βάθος φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Έχει αποδειχθεί ότι εξασφαλίζει:
  • Μικρότερο αριθμό εφαρμογών, άρα ταχύτερα αποτελέσματα. Ο αριθμός εφαρμογών βέβαια κρίνεται από διάφορους παράγοντες, όπως το χρώμα και το πάχος της τρίχας ή το χρώμα του δέρματος. Παρόλα αυτά είναι αποδεδειγμένη μέθοδος που φέρει ταχύτατα αποτελέσματα σε σχέση με άλλες μεθόδους.
  • Λιγότερη αίσθηση ενόχλησης σε σύγκριση με κάποια άλλη μέθοδο αποτρίχωσης. Η επιδερμίδα προστατεύεται χάρις στον κρύο ατμοσφαιρικό αέρα , ο οποίος ψήχει τη κεφαλή που έρχεται σε επαφή με το δέρμα.
Κλείστε Ραντεβού