Αισθητικήπροσώπου

Hi Fu

Hi Fu

Κορυφαία θεραπεία  αντιγήρανσης, ανόρθωσης και σύσφιξης του προσώπου. Το Hi Fu θεωρείται μια από τις πιο γρήγορες και αποτελεσματικές θεραπείες αισθητικής με μεγάλη διάρκεια στο χρόνο. Ενεργοποιεί τους ινοβλάστες και το μεταβολισμό του οργανισμού με αποτέλεσμα να ξεκινάει μια διαδικασία φυσικής κολαγονογέννησης. Η καινοτομία του στηρίζεται στην αύξηση θερμοκρασίας που γίνεται μέσω υπερήχων στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας και προκαλεί τη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Τα πρώτα αποτελέσματα νεανικής όψης είναι εμφανή αμέσως μετά τη συνεδρία, ενώ η θεραπεία ολοκληρώνεται μέσα σε διάστημα 2-3 μηνών, αφού στηρίζεται στη διαρκή παραγωγή κολλαγόνου με φυσικό τρόπο από τον ίδιο τον οργανισμό.  Συνήθως απαιτείται μόνο μια συνεδρία για να πετύχουμε επιθυμητά αποτελέσματα ανόρθωσης και σύσφιξης,  εκτός ορισμένων περιπτώσεων όπου τα σημάδια γήρανσης είναι πιο έντονα και μπορεί να χρειαστούν έως και δυο συνεδρίες.
Κλείστε Ραντεβού
Ιοντοφόρεση

Ιοντοφόρεση

Η συσκευή της Ιοντοφόρεσης αποτελεί μια μεγάλη καινοτομία στο χώρο της αισθητικής που ήρθε να αντικαταστήσει τις ενέσιμες μεσοθεραπείες, φέροντας τα ίδια εγγυημένα αποτελέσματα. Συνιστά μια προσωποποιημένη θεραπεία που αντιμετωπίζει κάθε μορφή βλάβης του δέρματος όπως χαλάρωση, αφυδάτωση, σημάδια γήρανσης και πολλά ακόμη. Συνήθως τη προτιμάμε για οτιδήποτε θέλουμε να βελτιώσουμε στο δέρμα μας. Επιτυγχάνεται με τη διείσδυση μικρομοριακών ουσιών (πχ. βιταμινών ή υαλουρονικού) στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος μέσω συνεχούς ηλεκτρικού ρεύματος. Οι ουσίες που μεταφέρονται επιλέγονται κάθε φορά από την εξειδικευμένη σύμβουλο ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος και τη περιοχή που θέλουμε να βελτιώσουμε. Είναι κατάλληλη μέθοδος για το πρόσωπο και όλα τα σημεία του σώματος.
Κλείστε Ραντεβού
Soft Booster

Soft Booster

Μια καινοτόμα λύση κατά της αντιγήρανσης! Αποτελεί αναίμακτη θεραπεία που εφαρμόζεται κυρίως στο εξωτερικό και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, σύσφιξη και λάμψη της επιδερμίδας. Εφαρμόζεται σε ολόκληρη τη περιοχή του προσώπου και του λαιμού και είναι κατάλληλη για όσους αναζητούν εναλλακτική λύση σε σχέση με επεμβατικές μεθόδους. Η επιτυχία της θεραπείας βασίζεται στη χρήση υαλουρονικού οξέος και  αντιγηραντικού ορού που απορροφώνται πλήρως από το δέρμα και προσφέρουν:

 • Βαθιά ενυδάτωση και αναδόμηση των κυττάρων
 • Σύσφιξη προδιαγραφών mini lifting
 • Λάμψη που βασίζεται σε βαθιά απολέπιση που έχουμε πετύχει με ενζυματικό προιόν
Κλείστε Ραντεβού
Dermapen (Μεσοθεραπεία)

Dermapen (Μεσοθεραπεία)

To dermapen συνιστάται ως μια καινοτόμα λύση για την αντιμετώπιση της εφηβικής ακμής. Αποτελεί μη ενέσιμη μεσοθεραπεία, που πραγματώνεται με μηχάνημα μικρό-βελονισμού (micro needling) και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και τους πιο ευαίσθητους. Κατ’ ουσίαν, οι βελόνες διεισδύουν μέχρι τα κατώτατα στρώματα της επιδερμίδας ώστε να απορροφήσουν όλο το παραγόμενο σμήγμα και δεν μένουν μόνο στην επιφανειακή εκκαθάριση του. Η θεραπεία είναι ανώδυνη, δεν απαιτεί χρόνο αποκατάστασης και δεν υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης, αφού οι βελόνες που χρησιμοποιούνται στη συσκευή είναι πάντα μιας χρήσεως.
Το dermapen επίσης:
 • Ενεργοποιεί το κολλαγόνο και την ελαστίνη του δέρματος χαρίζοντας λάμψη
 • Ενυδατώνει
 • Εξαλείφει σημάδια και ουλές του δέρματος (σημάδια ακμής)
Κλείστε Ραντεβού
Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου

Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου

Η υπερβολική έκκριση σμήγματος δημιουργεί, τα γνωστά σε όλους μας, μαύρα στίγματα που εντοπίζονται σε όλες σχεδόν τις περιοχές του προσώπου. Στην επιδερμίδα μας συγκεντρώνονται ρύποι από το περιβάλλον και άλλες τοξικές ουσίες από το εσωτερικό των κυττάρων.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να φράσσονται οι πόροι του δέρματος το οποίο δεν μπορεί πλέον να οξυγονωθεί και να ενυδατωθεί σωστά. Άρα είναι απαραίτητη διαδικασία η διάνοιξη των πόρων. Ο καθαρισμός στοχεύει ακριβώς σε αυτό το σημείο.
Κλείστε Ραντεβού
Μεσοθεραπεία με Αμινοξέα

Μεσοθεραπεία με Αμινοξέα

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι μια μη χειρουργική διαδικασία στην οποία ο γιατρός εισάγει διάφορες ουσίες κάτω από το δέρμα, ανάλογα με τις ενδείξεις (βιταμίνες για ανανέωση, υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση, κ.ά).
Εφαρμόζεται σε πρόσωπο, μάτια, λαιμό και ντεκολτέ και τα συστατικά που εκχύονται προσφέρουν στο δέρμα ενυδάτωση σύσφιξη και αντιγήρανση.
Η μεσοθεραπεία προσώπου σε συνδυασμό με 6 αμινοξέα βοηθά στην παραγωγή νέου κολλαγόνου καταπολεμώντας μαύρους κύκλους, ανορθώνοντας το πρόσωπο, δίνοντας λάμψη στο θαμπό και κουρασμένο δέρμα με την εφαρμογή ενός πρωτοποριακού πρωτόκολλου αντιγήρανσης. Απαιτείται μία θεραπεία ανά δεκαπέντε ημέρες ενώ μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά ως πρωτόκολλο αντιγήρανσης με Nano-peelings,με frotox με φωτοθεραπεία και με PRP για ενίσχυση του τελικού αποτελέσματος.
Κλείστε Ραντεβού
Botox

Botox

Πρόκειται για μια θεραπεία πολύ δραστική κατά των ρυτίδων που στηρίζεται στη μποτουλινική τοξίνη. Εγχέεται τοπικά με ένεση και χρησιμοποιείται για να χαλαρώσει προσωρινά τους μυς του προσώπου που προκαλούν με τη σύσπασή τους ρυτίδες και μικρές γραμμές. Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί ιατρικά για τη θεραπεία της υπεριδρωσίας, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει φανεί αποτελεσματικό για τη θεραπεία της ημικρανίας.
Το botox καταπολεμά δραστικά τις ρυτίδες προκαλώντας σύσφιξη του δέρματος και ανάπλαση της επιδερμίδας. Προσφέρει ανανέωση και λάμψη, και είναι πολύ δραστικό ως θεραπεία στις ρυτίδες που παρουσιάζονται στο μεσόφρυο, στις ρινοπαρειακές και στο μέτωπο. Μπορεί να συνδυαστεί με διαμαντοθεραπεία,frotox και φωτοθεραπεία.
Κλείστε Ραντεβού
Botox

Υαλουρονικό Οξύ

Μια από τις πλέον μοντέρνες, αποτελεσματικές και ασφαλείς θεραπείες που έχει να επιδείξει σήμερα η Αισθητική Ιατρική είναι η εξάλειψη ή η απάλυνση των ρυτίδων του προσώπου με τη χρήση του Υαλουρονικού οξέος .Πρόκειται για μια εναλλακτική, συνδυαστική θεραπεία που μπορεί να βελτιώσει ή να διορθώσει ατέλειες από τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Χαρίζει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς να χρειαστεί να περάσουμε καν το κατώφλι του χειρουργείου.
H βελτίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου με την εφαρμογή ενέσιμου Υαλουρονικού οξέως αποτελεί μια πρωτοποριακή, σύγχρονη θεραπεία που αφορά σχεδόν όλες τις ηλικίες και απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες.
Τι πετυχαίνουμε με την θεραπεία ενέσιμου υαλουρονικού οξέος:
• Διόρθωση των λεπτών επιφανειακών ρυτίδων γύρω από τα μάτια και το στόμα,
• Διόρθωση των βαθειών ρινοπαρειακών πτυχών και των ρυτίδων του γέλιου,
• Διόρθωση των ρυτίδων της γωνίας του στόματος,
• Αύξηση του όγκου των χειλιών,
• Αντιμετώπιση των ρυτίδων του μετώπου και του μεσόφρυου,
• Αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων αλλά και
• Διαμόρφωση και τονισμό του περιγράμματος του προσώπου.
Η όλη διαδικασία της θεραπείας διαρκεί 30-40 λεπτά και τα αποτελέσματα είναι ορατά άμεσα. Μετά τη θεραπεία συνήθως απαιτείται η εφαρμογή πάγου τοπικά στην περιοχή της έγχυσης για περίπου 2 ώρες.
Κλείστε Ραντεβού
Νήματα στο πρόσωπο

Νήματα στο πρόσωπο

Τα νήματα είναι απορροφήσιμα και μπαίνουν σε συγκεκριμένες θέσεις, ώστε να βελτιωθεί το πρόσωπο και το περίγραμμά του. Επίσης είναι ιδανικά για το λαιμό και το ντεκολτέ.
Τα αναπλαστικά νήματα PDO δεν αναρτούν, αλλά μέσω της βιοδιέγερσης βελτιώνουν την ποιότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος. Είναι 100% απορροφήσιμα από τον οργανισμό.
Τα νήματα COG (ανάρτησης και πολυγαλακτικού οξέος) ανορθώνουν άμεσα το πρόσωπο. Ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες παράγοντας νέο κολλαγόνο εσωτερικά, προλαμβάνοντας έτσι τη χαλάρωση, αποκαθιστώντας τη σφριγηλότητα.
Κλείστε Ραντεβού
Αναίμακτη βλεφαροπλαστική με plexr

Αναίμακτη βλεφαροπλαστική με plexr

Η μη επεμβατική βλεφαροπλαστική με το μηχάνημα plexr κερδίζει συνεχώς έδαφος στον τομέα τα αισθητικής ιατρικής και έχει γίνει το απόλυτο must για όσους επιθυμούν να αποφύγουν το νυστέρι αφού το μηχάνημα κάνει χρήση του πλάσματος ως τέταρτη κατάσταση της ύλης.
Η ενέργεια δεν προκαλεί καμία βλάβη στους υποκείμενους ιστούς και μπορεί να εφαρμοστεί σε άνω και κάτω βλέφαρο, σε περιοφθαλμικές ρυτίδες προκαλώντας την εξάχνωση της περίσσειας του δέρματος, σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη εφαρμογή και η επανάληψη εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος. Συνήθως πραγματοποιούνται από μία έως τρεις συνεδρίες .Δεν υπάρχουν τομές ούτε ράμματα, ενώ πιθανό οίδημα υποχωρεί μετά το τρίτο εικοσιτετράωρο. Οι μικρές κρούστες καλύπτονται με εδικό μέικαπ και υποχωρούν από την έβδομη ημέρα της αποθεραπείας.
Κλείστε Ραντεβού
Frotox

FROTOX

Το medichic lux φέρνει στο πρόσωπο σας την λάμψη των stars του Hollywood με την διάσημη παγοθεραπεία FROTOX που γίνεται αποκλειστικά στο medichic Lux για να γνωρίσετε τις αναζωογονητικές ιδιότητες του κρύου στο πρόσωπο σας.
H θεραπεία πραγματοποιείται με τις ειδικές κρυόσφαιρες οι οποίες κατασκευάζονται από χειρουργικό ατσάλι, ψύχονται στους – 18 βαθμούς προσφέροντας άμεσα μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, ενυδάτωση σύσφιξη και μείωση της κατακράτησης κάτω από τα μάτια.
Δίχως να εμπλέκονται βελόνες και τσιμπήματα μέσω μιας ειδικής κεφαλής που εφαρμόζεται στο πρόσωπο πάνω από εμπλουτισμένες μάσκες υαλουρονικού οξέος, γίνεται μια σταδιακή μείωση της θερμοκρασίας του δέρματος προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την χαλάρωση με την ταχύτατη ανανέωση των επιδερμικών κυττάρων. Η παγοθεραπεία FROTOX επιτρέπει παράλληλα την μείωση της ερυθρότητας και του οιδήματος ,και μπορεί να συνδυαστεί με καθαρισμό , μεσοθεραπεία προσώπου και peelings νέας γενιάς καθώς και να εμπλουτιστεί η θεραπεία με την χρήση Led mask για ενίσχυση παραγωγής κολλαγόνου.
Κλείστε Ραντεβού
COOL GUN

COOL GUN

Ένα δραστικό όπλο κατά της γήρανσης που εκτοξεύει υαλουρονικό οξύ για εξαφάνιση των ρυτίδων μέσα σε 5 λεπτά.
Η εκτόξευση των δραστικών συστατικών του υαλουρονικού δρα άμεσα προσφέροντας σύσφιξη και αναδόμηση στο οβάλ του προσώπου. H θεραπεία cool gun γίνεται με την αξιοποίηση της τελευταίας τεχνολογίας στον τομέα της αισθητικής προκειμένου να ανανεωθούμε γρήγορα και εύκολα χωρίς πόνο εντελώς αναίμακτα και με τα άμεσα αποτελέσματα ενός face lift στην στιγμή.
To υαλουρονικό οξύ είναι ένας παράγοντας αντιγήρανσης για κάθε γυναίκα, αφού δεσμεύει την υγρασία ,βοηθά στην παραγωγή νέου κολλαγόνου, και πετυχαίνει την τόνωση την ανάπλαση και την προστασία του δέρματος με εξαιρετικά αποτελέσματα στην σφριγηλότητα και στην φωτεινότητα της επιδερμίδας.
GOOL GUN και οι ρυτίδες εξαφανίζονται με ένα όπλο που γίνεται σύμμαχος ομορφιάς για κάθε γυναίκα.
Αποτελέσματα cool gun
• Εξαφάνιση των ρυτίδων σε 5 λεπτά
• Διοχέτευση υαλουρονικού και βιταμινών μέσω εκτόξευσης
• Αμεση δράση στην κάθε ρυτίδα
• Σύσφιξη και αναδόμηση του οβάλ του προσώπου
• Άμεσα αποτελέσματα face lift

Κλείστε Ραντεβού
Διαμαντοθεραπεία

Διαμαντοθεραπεία

Η διαμαντοθεραπεία είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που χρησιμοποιεί ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή από διαμάντι.
Ουσιαστικά, με τη Δερμοαπόξεση αφαιρείται ακίνδυνα και ελεγχόμενα το επιφανειακό τμήμα της επιδερμίδας (κεράτινη στιβάδα), το οποίο έχει υποστεί βλάβη και έτσι διεγείρεται η επούλωση, ανάπλαση και φυσική αναζωογόνηση του δέρματος.
Κατά την επαφή της με το δέρμα, η ειδική κεφαλή από διαμάντι απομακρύνει τα κερατινοποιημένα κύτταρα, τους ρύπους και το σμήγμα, αφήνοντας το δέρμα καθαρό. Με τη μέθοδο της διαμαντοθεραπείας προσώπου κινητοποιούνται εξειδικεύμενα κύτταρα της επιδερμίδας, που ονομάζονται ινοβλάστες, και παράγουν νέο κολλαγόνο και ελαστίνη, συστατικά απαραίτητα για τη νεανικότητα του δέρματος.
Η διαμαντοθεραπεία είναι ανώδυνη και ασφαλής μέθοδος, μη επεμβατική που μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με peelings νέας γενιάς, με μεσοθεραπείες προσώπου και με led-mask για ακόμα μεγαλύτερη λάμψη και φωτεινότητα στο δέρμα μας.
Κλείστε Ραντεβού
RF – Ραδιοσυχνότητες

RF – Ραδιοσυχνότητες

Η τεχνολογία RF-ραδιοσυχνότητες είναι η επιστημονική εξέλιξη στην αναίμακτη αντιμετώπιση της επιδερμικής χαλάρωσης. Είναι μη επεμβατική θεραπεία και ενεργοποιεί μέσω ινοβλαστών την ελαστίνη του δέρματος, προκαλώντας άμεση σύσφιξη της επιδερμίδας. Απομακρύνει επίσης τις τοξίνες, ενώ παράλληλα βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου και τις λεπτές ρυτίδες που υπάρχουν σε περιοχές, όπως των ματιών ή των χειλιών.  Η θεραπεία συνήθως επιλέγεται από ανθρώπους που βιώνουν τα πρώτα σημάδια γήρανσης, έτσι ώστε να καθυστερήσουν τη φθορά του χρόνου ή ενδεχομένως μια ενέσιμη θεραπεία. Ενδείκνυται και για τη περιοχή του σώματος.

Κλείστε Ραντεβού
RF – Ραδιοσυχνότητες

Fraxpeel / Derma Roller Μεσοθεραπεία (Μη Ενέσιμη)

Η μέθοδος αποκαλείται και «Collagen Induction Therapy» (CIT) (θεραπεία επαγωγής κολλαγόνου), διότι η θεραπεία βασίζεται στην ενεργοποίηση της σύνθεσης κολλαγόνου από το δέρμα. Η εφαρμογή της γίνεται με μια ειδική κεφαλή που φέρει 200 ακίδες μήκους από 0,2 έως 1,5mm (τόσο μικρές που μοιάζουν με τριχούλες). Επιτυγχάνεται με την διείσδυση συστατικών (όπως Υαλουρονικό ή Βιταμίνη Α) στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος και φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα αναζωογόνησης και αντιγήρανσης του προσώπου, καθώς:
 • Αυξάνει τη παραγωγή κολλαγόνου
 • Προσφέρει σύσφιξη
 • Αντιμετωπίζει τις βαθιές ρυτίδες (οι λεπτές γραμμές εξαφανίζονται)
 • Ελαχιστοποιεί τις δυσχρωμίες
 • Μειώνει τις ουλές (κατάλληλο για σημάδια ακμής)
Κλείστε Ραντεβού
Υπέρηχοι

Υπέρηχοι

Πρόκειται για μηχανικές δονήσεις που πάλλονται σε πολλή υψηλή συχνότητα και με τη χρήση ειδικής κεφαλής μεταφέρονται στο δερματικό ιστό. Η ενέργεια των υπέρηχων κυμάτων μετατρέπεται σε θερμική και χημική ενέργεια όταν έρθει σε επαφή με το δέρμα με αποτέλεσμα:

 • να χαρίζει βαθιά ενυδάτωση, θρέψη, αντιγήρανση και τόνωση της επιδερμίδας
 • να προκαλεί ενεργοποίηση της λέμφου και του μεταβολισμού των κυττάρων
 • να καταπραΰνει το δέρμα και να προετοιμάζει τις στιβάδες της επιδερμίδας για διείσδυση μικρομοριακού προϊόντος

Η μέθοδος των υπερήχων συνδυάζεται πάντα με άλλες θεραπείες, έτσι ώστε το δέρμα να ανταποκριθεί σωστά σε αυτές, φέροντας τα μέγιστα αποτελέσματα. Ενδείκνυται και για περιοχές του σώματος.

Κλείστε Ραντεβού