Αισθητικήσώματος

High Fusion

HiFu

Η συγκεκριμένη τεχνολογία στοχεύει με υψηλής συχνότητας κύματα υπερήχων απευθείας στις περιοχές που χρήζουν θεραπείαs, και γίνεται σε πρόσωπο και σώμα . Στην ουσία προκαλεί επιλεκτικό τραυματισμό στον λιπώδη ιστό και στην περιτονία των μυών διεγείροντας την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Όταν το νέο κολλαγόνο αναπτυχθεί σταδιακά θα συσφίξει το δέρμα δίνοντας αποτέλεσμα φυσικού body lifting.
Το High-fusion μας επιτρέπει, εστιάζοντας σε βάθος να παρέμβουμε στον λιπώδη ιστό, και να επιτύχουμε ταυτόχρονα τριπλό αποτέλεσμα:
μείωση του τοπικού λίπους, αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος, σύσφιξη. Αυτό συμβαίνει μέσω των κεφαλών, που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.
Το 30% του τελικού αποτελέσματος είναι άμεσα ορατό μετά την πρώτη συνεδρία ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώνεται σε διάστημα τριών μηνών.
Συνήθως μια θεραπεία είναι αρκετή ενώ μπορεί να επαναληφθεί σε 3 έως 6 μήνες.

Κλείστε Ραντεβού
Κρυολιπόλυση

Κρυολιπόλυση 4D

Η κρυολιπόλυση είναι μια μη επεμβατική μέθοδος, δηλαδή χωρίς νυστέρι, που υπόσχεται να μειώσει το συσσωρευμένο τοπικό λίπος. Είναι μια ιατρική θεραπεία που χρησιμοποιεί ελεγχόμενη ψύξη, σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν, συνήθως -6 έως -9 °C, η οποία βοηθά το λίπος να διασπαστεί.
Η συγκεκριμένη θεραπεία εκμεταλλεύεται την αυξημένη ευαισθησία των λιποκυττάρων στο ελεγχόμενο ψύχος, και οδηγεί στην κρυσταλλοποίηση τους, και στην σταδιακή απομάκρυνση τους μέσω του λεμφικού και του ουροποιητικού συστήματος.
Τα αποτελέσματα γίνονται εμφανή από την 4η εβδομάδα ενώ το τελικό αποτέλεσμα γίνεται ορατό στους 3 μήνες.
Οι περιοχές στις οποίες μπορεί να εφαρμοστεί η θεραπεία είναι τα μπράτσα, η κοιλιά, τα πλάγια της μέσης ,οι γλουτοί οι μηροί και τα γόνατα.
Πλεονεκτήματα κρυολιπόλυσης:
• Καταστρέφει το τοπικό λίπος στις επίμαχες περιοχές.
• Προσφέρει άμεσα αποτελέσματα που γίνονται ορατά μετά από μικρό χρονικό διάστημα.
• Δεν είναι επεμβατική μέθοδος λιπόλυσης.
• Είναι ασφαλής και ανώδυνη.
• Έχει μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.
Κλείστε Ραντεβού
Μεσοθεραπεία κατά της κυτταρίτιδας

Μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας όπως η ίδια η λέξη το μαρτυρά, στοχεύει στο μεσόδερμα δηλαδή στοχεύει εκεί που υπάρχει τα πρόβλημα. Πρόκειται για μια πολύ δραστική θεραπεία όπου με την χρήση πάρα πολύ λεπτής εξειδικευμένης για αυτή τη χρήση βελόνας, εισάγονται στο μεσόδερμα πολύ μικρές ποσότητες του διαλύματος της μεσοθεραπείας.
Το διάλυμα της μεσοθεραπείας για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας περιέχει έναν συνδυασμό δραστικών ουσιών ( f-xbc : αγκινάρα- ginko biloba για την κατακράτηση, υαλουρονιδάση για τις ινώσεις και τον φλοιό πορτοκαλιού, λιπάση για λιπόλυση επιφανειακά, καφεΐνη για αποτοξίνωση, καρνιτίνη για την μεταφορά των λιποκυττάρων και οργανικό πυρίτιο για σύσφιξη). Οι ουσίες αυτές όταν γίνει έκχυση τους στον υποδόριο ιστό βελτιώνουν την εικόνα του προβλήματος , καθώς αυξάνουν την λεμφική κυκλοφορία ξεφουσκώνοντας παράλληλα τα λιποκύτταρα.
Απαιτείται μία συνεδρία ανά 15 ημέρες ,και συνδυάζεται ιδανικά με μεσοθεραπεια σύσφιξης, με πρεσσοθεραπεία και λεμφικό μασάζ.
Κλείστε Ραντεβού
Μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης

Fraxpeel / Derma Roller Μεσοθεραπεία (Μη Ενέσιμη)

Η μέθοδος Fraxpeel είναι κατάλληλη για κάθε σημείο του σώματος (πρόσωπο, λαιμό, μηροί, κοιλιακή χώρα, γλουτοί κλπ.) με τη χρήση του αντίστοιχου μήκους ακίδων. Είναι ανώδυνη, δεν προκαλεί ερεθισμούς και παρενέργειες και εφαρμόζεται όλους τους μήνες, χειμώνα και καλοκαίρι. Στο σώμα υπόσχεται

 • σύσφιξη, σφριγηλότητα και λιποδιάλυση
 • δέρμα πιο παχύ και ανθεκτικό
 • καταπολέμηση χαλάρωσης, ουλών και ραγάδων
 • ένα πιο νεανικό στην όψη και την υφή δέρμα, χάρη στη σύνθεση νέου κολλαγόνου
Κλείστε Ραντεβού
Μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης

Μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης

Με την μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης desobody εκχύονται ουσίες λιποδιάλυσης σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος με τη χρήση πολύ λεπτών βελόνων. Συνήθως χρησιμοποιείται η ουσία δέσοξυχολανικο οξύ ένα είδος χολικού οξέος. Με τη βοήθεια βακτηρίων το σώμα μας είναι ικανό να παράξει μόνο του το συγκεκριμένο οξύ στο συκώτι με σκοπό την καύση του λίπους. Η δραστική αυτή ουσία ουσιαστικά κλειδώνει πάνω στο φράγμα των λιποκυττάρων και αρχίζει να ενεργεί με αποτέλεσμα το κυτταρικό φράγμα να γίνεται ασταθές και να απελευθερώνει τα λιπαρά οξέα που βρίσκονται αποθηκευμένα μέσα του. Είναι η μόνη ασφαλής μη χειρουργική επιλογή για τη θεραπεία του τοπικού λίπους σε προβληματικές περιοχές όπως το διπλοσάγονο, οι βραχίονες, τα λιπώματα της μέσης, το σωσίβιο της μέσης, οι γοφοί, τα ψωμάκια, οι μηροί και τα γόνατα. Απαιτείται η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας νερού σε καθημερινή βάση καθώς η αποβολή γίνεται δια του ουροποιητικού συστήματος ενώ τα αποτελέσματα είναι ορατά σε απώλεια πόντων από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Μπορεί να συνδυαστεί με κρυολιπόλυση μετά από ένα μήνα στην ίδια περιοχή με ραδιοσυχνότητες  με πρεσσοθεραπεία και με λεμφικά massage.
Κλείστε Ραντεβού
Θαλασσοθεραπεία

Θαλασσοθεραπεία

Η θαλασσοθεραπεία είναι μια spa θεραπεία που βασίζεται στα φύκια. Τα φύκια
συγκεντρώνουν όλες τις ιδιότητες της θάλασσας γι΄ αυτό και μέχρι σήμερα
γίνεται μεγάλος λόγος για την σημασία τους ως  θεραπευτικό μέσο στην
αντιμετώπιση διαφόρων διαταραχών υγείας αλλά και αισθητικών προβλημάτων.
Η δράση των φυκιών στηρίζεται στο φαινόμενο της όσμωσης που δημιουργείται
μεταξύ του σώματος  και θαλασσινού νερού. Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει
ομοιότητα ανάμεσα στη μεταλλική σύνθεση του θαλασσινού νερού και στη σύνθεση
των υγρών του ανθρώπινου σώματος (λέμφος, πλάσμα του  αίματος).
Τα φύκια:
 • Δρουν κατά των εντοπισμένων λιπαποθηκών
 • Αυξάνουν τη θερμοκρασία του σώματος ενεργοποιώντας την
  κυκλοφορία του αίματος
 • Επιτυγχάνουν τον μεταβολισμό των κυττάρων του οργανισμού
 • Απομακρύνουν το λίπος
 • Δημιουργούν εφίδρωση με αποτέλεσμα να απομακρύνονται οι κατακρατήσεις
  του σώματος
 • Αποτοξινώνουν τον οργανισμό από διάφορες τοξίνες μέσω της επιτάχυνσης
  των  οσμωτικών  κυτταρικών ανταλλαγών
 • Aνασχηματίζουν τους ιστούς λόγω της παραγωγής κολλαγόνου
 • Ενυδατώνουν το σώμα
 • Προκαλείται χαλάρωση και ηρεμία
Κλείστε Ραντεβού
Νήματα στο σώμα

Νήματα στο σώμα

Πρόκειται για πλήρως απορροφήσιμα νήματα PDO και COG που τοποθετούνται στο σώμα σε μορφή πλέγματος για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος. Τα ειδικά αυτά νήματα έχουν μεγάλο μήκος, απορροφώνται σε τρείς μήνες και το αποτέλεσμα τους διαρκεί από 8 έως 12 μήνες. Σταδιακά η παρουσία του νήματος μέσα στο δέρμα δίνει ένα επιπλέον ερέθισμα στον οργανισμό να δημιουργήσει καινούργιο συνδετικό ιστό από ίνες κολλαγόνου γύρω από τα νήματα.
Εφαρμόζονται σε μηρούς γλουτούς μπράτσα γόνατα με εξαιρετικά αποτελέσματα, δεν προκαλούν αλλεργίες χωρίς ουλές και σημάδια με μηδέν χρόνο αποθεραπείας χωρίς χειρουργείο.
Κλείστε Ραντεβού
Ultratone

Ultratone

Μια συσκευή ηλεκτροθεραπείας υψηλής απόδοσης. Δέκα ηλεκτρονικά διαχωρισμένες έξοδοι εκπέμπουν τα σήματα Ultrawave μέσω των μοναδικών Βιοπτικών ηλεκτροδίων, ενεργοποιώντας 20 υποαλλεργικά αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια (pads), με αυτόνομους διακόπτες έντασης και μία λειτουργία ασφαλούς έναρξης που αποτρέπει την τυχαία μυική διέγερση πριν από την έναρξη του προγράμματος.
Το μηχάνημα ηλεκτροθεραπείας διαθέτει:

 

 • 20 βιοπτικά ηλεκτρόδια
 • Σήμα Ultrawave και Μικρο-ρεύματα
 • 5 προγράμματα υψηλής απόδοσης:
  – Αμεση μείωση πόντων
  – Συγκεντρωτικό αδυνάτισμα
  – Μείωση κυτταρίτιδας
  – Προπόνηση
  – Αποτοξίνωση και αποκατάσταση
Κλείστε Ραντεβού
Σπηλαίωση (Cavitation)

Σπηλαίωση (Cavitation)

Υπερσύγχρονη τεχνολογία άμεσης, μόνιμης λιποδιάλυσης. Η μέθοδος
του Ιατρικού cavitation ενεργεί πάνω στο λιπώδη ιστό δημιουργώντας μικρές περιοχές υποπίεσης στο εσωτερικό των λιποκυττάρων με
αποτέλεσμα να διαρρηγνύεται η κυτταρική τους μεμβράνη. Έτσι
επιτυγχάνεται λιπόλυση με έναν  γρήγορο και ανώδυνο τρόπο. Τα αποτελέσματα είναι ορατά άμεσα, αφού με το πέρας κάθε συνεδρίας έχουμε μείωση έως και 2 εκατοστών, από την περιοχή του σώματος
όπου εφαρμόζεται η θεραπεία. Ενδείκνυται για όσους θέλουν να
απαλλαγούν από το λίπος:

 

 • στους γλουτούς
 • στο εσωτερικό και εξωτερικό μέρος των μηρών
 • στην κοιλιά
 • στους γοφούς ή ακόμα να διορθώσουν πιθανές ασυμμετρίες
  μετά από λιποαναρρόφηση
Η σπηλαίωση είναι μια μέθοδος αναίμακτη, μη επεμβατική, ασφαλής,  μακράς διαρκείας που στοχεύει στη λιπογλυπτική του σώματος.
Κλείστε Ραντεβού
Cryolift Therapy

Cryolift Therapy

H Cryolift είναι μια θεραπεία κατάλληλη για την αναδόμηση και επαναφορά της σφριγηλότητας του δέρματος. Περιέχει συστατικά τα οποία προκαλούν έντονη αίσθηση ψύχους, με θεαματικά αποτελέσματα σύσφιξης. Ισχυροποιεί τους ιστούς στήριξης του δέρματος, αναζωογονεί και επαναφέρει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.
Κλείστε Ραντεβού
RF – Ραδιοσυχνότητες

RF – Ραδιοσυχνότητες

H τεχνολογία RF-ραδιοσυχνότητες είναι η επιστημονική εξέλιξη στη σύσφιξη σώματος και προσώπου και τη λιπογλυπτική. Η σύσφιξη σώματος με ραδιοσυχνότητες RF περιλαμβάνει ηλεκτρομαγνητικά κύματα (ραδιοσυχνότητες – RF) τα οποία μεταφέρουν την ενέργεια βαθιά μέσα στο δέρμα δρώντας ευεργετικά στο λεμφικό-φλεβικό σύστημα και στο λιπώδη ιστό. Με τη σύσφιξη σώματος με RF μειώνεται η φλεβο-λεμφική στάση, βελτιώνεται η απομάκρυνση τοξινών, επιταχύνεται ο μεταβολισμός του λίπους και τονώνονται οι ινοβλάστες με αποτέλεσμα την εντυπωσιακή σύσφιξη σώματος και επιδερμίδας.

Τι προσφέρει στο σώμα η εφαρμογή RF:

 • θεραπεία της κυτταρίτιδας με ραδιοσυχνότητες RF
 • μείωση λίπους
 • σύσφιξη σώματος και προσώπου με RF
 • σμίλευση περιγράμματος σώματος
 • σύσφιξη σώματος πριν από λιποαναρρόφηση
 • RF σύσφιξη σώματος και λείανση ανωμαλιών μετά από λιποαναρρόφηση
 • Η σύσφιξη σώματος με ραδιοσυχνότητες RF αν συνδυαστεί με Cavitation και λεμφικό μασάζ, προσφέρει μια ολοκληρωμένη θεραπεία για μέγιστα αποτελέσματα, καθώς στοχεύει συνδυαστικά στην διάσπαση του λίπους και στη σύσφιξη του δέρματος.
Κλείστε Ραντεβού
Θερμοθεραπεία

Θερμοθεραπεία

Με τη τεχνική της θερμοθεραπείας χρησιμοποιείται θερμότητα με στόχο τη διάσπαση λιποκυττάρων, την αύξηση αιματικής ροής και την οξυγόνωση των ιστών. Αυτά οδηγούν στην απώλεια βάρους, νεκρών ιστών και υγρών, ενώ παράλληλα προωθούν την κυτταρική ανάπλαση. Ενδείκνυνται ακόμη για τη μείωση των φλεγμονών. Οι θερμοθεραπείες εφαρμόζονται τοπικά στοχεύοντας ειδικά στις περιοχές που εμφανίζουν πρόβλημα ώστε να φέρουν ταχύτατα αποτελέσματα, σε σχέση με αντιφλεγμονώδη φάρμακα που απορροφώνται από όλο το σώμα. Μπορούν επίσης να εφαρμοστούν και σε όλο το σώμα για πλήρη ευεξία και αναζωογόνηση του οργανισμού. Τέλος, συντελούν σημαντικά στην αύξηση του μεταβολισμού. Έχει υπολογιστεί πως για κάθε ένα βαθμό Κελσίου που ανεβαίνει η θερμοκρασία του σώματος μας αυξάνεται κατά 14% ο βασικός μεταβολισμός.
Κλείστε Ραντεβού
Πρεσσοθεραπεία

Πρεσσοθεραπεία

Η πρεσσοθεραπεία πραγματοποιείται με ένα μηχάνημα ιατρικής τεχνολογίας και αποτελείται από ζώνες διοχέτευσης αέρα. Μέσω της πίεσης του αέρα σε διάφορα σημεία του σώματος διεγείρεται το λεμφικό σύστημα και βελτιώνεται το κυκλοφοριακό. Η θεραπεία επιτυγχάνει οξυγόνωση των ιστών με αποτέλεσμα να ανακουφίζει τους μύες από πόνους, φλεβίτιδες και να αποβάλει τοξίνες και περιττό λίπος. Είναι κατάλληλη θεραπεία για ανθρώπους που θέλουν να αποφύγουν προβλήματα από καθιστική ζωή, να προλάβουν την εμφάνιση κυτταρίτιδας και να χαρίσουν συνολικά στο σώμα τους υγεία και ευεξία. Επιλέγεται επίσης αρκετά συχνά από αθλητές προκειμένου να τονώσουν τους μύες τους, να μειώσουν τη μυϊκή κόπωση και να αποφύγουν την εμφάνιση κράμπας. Η βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης είναι εμφανής από τη πρώτη συνεδρια!
Κλείστε Ραντεβού