Κέντρα Αισθητικής και Σώματος

210 97 04 557 info@medichic.gr

Διαγωνισμός «καλοκαιρινών διακοπών χωρίς ενδοιασμούς» συνολικής αξίας 600€ από τα Medichic

Φορέστε ελεύθερα το μαγιό που σας κολακεύει συμμετέχοντας στο διαγωνισμό Medichic που σας προσφέρει απώλεια 5-8 κιλών για την «χωρίς ενδοιασμούς» εμφάνισή σας με μαγιό στις καλοκαιρινές διακοπές του Αυγούστου. Ένα δώρο συνολικής αξίας 600€ για άντρες και γυναίκες.

Ένας τυχερός και μία τυχερή θα κερδίσουν από 2 συνεδρίες Cryolipolysis συνολικής διάρκειας 1,5 ώρας, 2 RF σώματος για σύσφιξη και 2 λεμφικά μασάζ.

Το δώρο που θα κερδίσει μία τυχερή και ένας τυχερός είναι ένα ολοκληρωμένο δώρο λιποδιάλυσης και σύσφιξης για άμεση απώλεια 5-8 κιλών. Περιλαμβάνει απώλεια τοπικού λίπους για κοιλιά, γλουτούς, μέση, πλάτη ή μπράτσα, σύσφιξη και ενίσχυση του μεταβολισμού για διατήρηση της απώλειας λίπους. Όλα αυτά εντελώς δωρεάν.

Oι συνεδρίες μπορούν να γίνουν στο κατάστημα  Αγ. Δημητρίου ή Κηφισιάς.

Οι δύο συνεδρίες γίνονται ανά 15 ημέρες και εκτελούνται μέσα στον μήνα Ιούλιο.

 

1. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής.

Please wait...

 

UPDATE: Νικητές του διαγωνισμού είναι ο Κωνσταντίνος Ντετοράτος και η Τασούλα Μητσάρα. Αμφότεροι θα ενημερωθούν από τα Medichic για τον τρόπο που θα εξαργυρώσουν το δώρο τους. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή.

 

* Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν την επόμενη ημέρα σε νέα ανάρτηση. Καλή τύχη σε όλους!

Οι νικητές θα ενημερωθούν με email.

Για όσους ή όσες ενδιαφέρονται (ανεξάρτητα της συμμετοχής τους στο διαγωνισμό) για απώλεια τοπικού λίπους και θέλουν να ξεκινήσουν με κάποιο από τα προγράμματα κρυολιπόλυσης που διαθέτουμε, μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα από το μήνα Ιούνιο, επωφελούμενοι μοναδικής έκπτωσης 50 -60 % στο πρόγραμμα που τους ταιριάζει. Πιο συγκεκριμένα:

α) 149€ από 300€  για το πλήρες πακέτο του διαγωνισμού Medichic (για 2 συνεδρίες κρυολιπόλυσης των 45’, για τοπικό σε  κοιλιά, πλάτη, μέση, γλουτούς ή μπράτσα, 2 RF σώματος και 2 λεμφικά μασάζ
 β) 270€  από 600€ για 4 συνεδρίες των 45′ έκαστη στις περιοχές Κοιλιά, Πλάτη, Μέση, Γλουτούς ή Μπράτσα και 4 συνεδρίες RF σώματος για σύσφιξη και 4 λεμφικά μασάζ.
γ) 360€  από 900€ για 6 συνεδρίες των 45′ έκαστη στις περιοχές Κοιλιά, Πλάτη, Μέση, Γλουτούς ή Μπράτσα και 6 συνεδρίες RF σώματος για σύσφιξη και 6 λεμφικά μασάζ.

Η έκπτωση κατοχυρώνεται στο όνομα σας εναλλακτικά με 2 τρόπους:

1. Με ένα like στις παρακάτω σελίδες του ομίλου μας

 

ή

2. Με τη επικοινωνία μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 -9704555, για το πρώτο ραντεβού σας με τον επιστημονικό μας σύμβουλο για την κρυολιπόλυση. Καλέστε εργάσιμες μέρες και ώρες (Δευτ-Παρ. 11.00-20.00).

Δείτε περισσότερα εδώ.

 

Author Info

regina

No Comments